2013-12-09 07.56.59
Emil_Soerensen

Passioneret SEO mand

Jeg dedikerede mit liv til søgemaskineoptimering tilbage i 2006/2007 da jeg vendte tilbage fra Chichester (England), efter at have gennemgået et år på College som skuespiller.

Jeg valgte i 2007 at tage installations tekniker (elektriker) uddannelsen, da jeg følte at det var det eneste rigtige at tage en uddannelse. Gennem min uddannelse drev jeg virksomhed ved siden af, og brugte alle mine frie timer på at arbejde med Google.

Efter 5 år som elektriker, besluttede jeg mig for at nu skulle der ske noget nyt. Håndværker livet er ikke altid lige det bedste.

I 2012 mødte jeg for første gang Jesper Riber. Jesper var netop i gang med RiverOnline, som jeg så blev inviteret med ind i, hvor det (dengang) i 2012 kun var mig og Jesper. Få måneder efter ankom Tommy Østlund ind i RiverOnline.

I dag er River Online ApS ét af Danmarks hurtigst voksende virksomheder inden for online marketing og har 13 medarbejdere kun to år efter.

I 2015 valgte jeg så at forlade River Online ApS. Jeg ønskede at lave mine egne projekter på fuld tid. Det resulterede i ES Gruppen.

Jeg har stadig en stor passion for River Online, da virksomheden har en stor kærlighed til sine kunder, og passer godt på dem. Sådan føler jeg at enhvert firma burde drives.

I dag lever jeg af at undervise i søgemaskineoptimering, hvordan man får succes som iværksætter, Adwords, konverteringsoptimering og meget mere. Jeg har også en lille sidegeschæft hvor jeg laver hjemmesider, for folk som henvender sig til mig.


Comments are closed.